Breng uw merk tot leven

Wat wil de markt zien, horen, beleven? Hoe brengt u uw merk tot leven? Het vinden van antwoorden hierop is voor velen een onhaalbare kaart, voor Strike a pose de main act. Aan de hand van onderstaande 3 P's (Plan, Praatje, Plaatje) licht Strike a pose toe hoe zij u hiermee, online en offline, in de spotlights kan zetten.

Plan

'De meeste mensen zijn niet van plan te falen; ze falen alleen een plan te maken'. En daarom is er Strike a pose. Strike a pose houdt van plannen maken. Sparren, dwalen, afstruinen en dan.. alles helder samenvatten. Dat nieuwsgierige maakt Strike a Pose succesvol. Strike a pose leeft voor die interessante zoektocht naar uw klant, het signaleren van trends, het praten met uw medewerkers en het oprecht willen weten waar uw (potentiële) koper van wakker ligt 's nachts. Combineer dat met een ongekende drang tot het in de kern uitgraven van uw aanbod en het bekijken van de mogelijkheden tot beter. Of het nu een (content) marketingstrategie, online marketingplan of communicatieplan betreft, Strike a pose reikt u een handvat aan voor een succesvol tournee.

 

Praatje

Communicatie
Praten over uw fantastische product en marktleidende bedrijf is een voorstelling die al lang geen volle zalen meer trekt. Communicatie is luisteren en luisteren is afstemmen. Wat wil uw klant horen, waar snakt men naar? Strike a Pose schrijft een verhaal, een hoofdstuk of alinea dat op de juiste podia aan het geschikte publiek verteld kan worden. Gespitste oren en schitterende ogen, daar draait Strike a pose warm voor.

Contentmarketing

Wilt u met grote regelmaat contactmomenten met uw doelgroep en traffic genereren naar uw website? Dan biedt Strike a pose u haar 'Keep on Striking' abonnementen aan. Voor een vast aantal uren per maand zorgt Strike a pose voor een continue stroom aan content. Denk aan originele nieuwsberichten, video's, quotes van klanten, foto's en infographics. Dit allemaal naar aanleiding van actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen uw werkterrein. Op deze manier blijft u inspireren, adviseren en verleiden en staat u gegarandeerd in het geheugen gegrift. En Strike a pose heeft een fantastische toegift. Want als u uw content ook online deelt en deze wordt gewaardeerd, dan bent u nog beter vindbaar voor potentiele klanten. En volle zalen, bij voorkeur met staande ovatie, is wat we willen, toch?

Plaatje

 

Communicatie is niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk het gewenste beeld neerzetten. Zet uw verhaal kracht bij met visuele ondersteuning. Samen met tekst zorgt beeld voor een identiteit en een sterke merkbeleving. Voor het echte oogcontact, zorgt Strike a pose samen met u voor een krachtige huisstijl, sterke fotografie en origineel gebruik van visuele middelen. Strike a pose streeft hierbij naar het neerzetten van een imago dat een positief beeld oproept. Zeg niet dat u goed bent, laat het zien!

Strike a pose kan hierbij helpen, op project- of abonnementsbasis of als freelance communicatieadviseur bij u op kantoor. 

Klaar voor de 3P's?