Online presenteren

Je (potentiële) klant bevindt zich steeds vaker online. Hij surft, vergelijkt en koopt zich daar een slag in de rondte. Het aanbod is overweldigend en het is steeds harder werken voor wat onverdeelde aandacht van je prospect voor jouw product of dienst.

 

Ook in het online speelveld gaat het om binding en beleving. Voor een onderscheidende profilering van je merk is een realistische strategie van ongekend belang. Net als de kennis van je gewenste publiek. Mix je dit met een origineel verpakte boodschap dan creëer je een kans van slagen.


Waar help ik bij:

  • Online marketingstrategie
  • Content marketingplanning
  • Bedenken en uitvoeren van online campagnes

 Beklim jouw online podium 

We gaan stage-diven, maar dan anders. We zoeken online naar persoonlijk contact met je publiek, maar dan weloverwogen. Samen gaan we op zoek naar jouw publiek en een boodschap die raakt.  

 Contact opnemen

 Communicatieadvies

Zoek je naar de juiste balans tussen wat jij wilt overbrengen en wat de markt wilt horen? Of wanneer je wat precies de wereld in moet slingeren? Een advies van mij geeft rust. 

Meer over communicatieadvies 

Teksten 

Ik speel met jouw gedachten en verpak deze in kleurrijke tekst. Dat is een garantie. Dat ik prikkel om het beste in jou en jouw product naar boven te halen, krijg je er gratis bij. 

Meer over teksten

Strategie in één dag

We nemen even afstand van kantoor en onze dagelijkse sleur. Op een creatieve plek in de natuur leggen we samen een basis voor een praktisch communicatieplan en -planning.

Wat gaan we doen