Ine

Hi,

Ik ben Ine en een beetje gemankeerd volgens mijn familie en vrienden. Ik sta zonder pardon om zes uur op om te rennen terwijl de wereld om me heen langzaam ontwaakt. Ik werk in een rap tempo - maar met heel veel liefde - de kids de deur uit om me vervolgens in eenzame opsluiting op het werk te storten. 

Ik word gelukkig wanneer ik de juiste boodschap voor jou formuleer. Mijn missie is om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Jouw lach bevestigt dat ik je gedachten goed heb gelezen en verwoord. Een originele boodschap de wereld in slingeren en daarvan meetbaar resultaat zien maakt mij een gelukkig mens. 

Springen en kruipen

Verveeld en eenzaam ben ik nooit. Daar ben ik te actief voor. Mijn inspiratie doe ik op tijdens avondjes met vrienden. Regelmatig brainstorm ik met partners waar ik al jaren mee samenwerk. Ik spring graag met mijn dochter op de trampoline. Met de oudste voetbal ik het avondeten tegemoet en met de jongste kruip ik het liefste op de bank met een film. Zij openen mijn ogen en zorgen dat ik scherp blijf. Ook Italië en Oostenrijk geven mij ieder jaar weer een boost. Net als lezen. Fitness geeft mij de energiekick voor het weekend en in mijn loze uurtje shop ik er online op los. 

Stoer? Nee hoor

Nu (ruim) veertig jaar oud ben ik anders dan ik altijd dacht te zijn. Stoer? Nee hoor, ik heb een motor- en vaarbewijs, maar durf er niets mee te doen. De blauwe skipiste ga ik gillend af en op enge hoogten ga ik huilen. Of ik grappig ben? Vast wel, maar niet zo vaak als ik dacht. Ik hoor mezelf iets te vaak lachen. Als enige. Wat ik inmiddels wel met zekerheid kan zeggen? Dat ik alles wat ik doe met heel veel overtuiging en liefde doe. Ik ga compleet op in mijn gezin, vrienden, sporten en mijn werk. Stilstaan doe ik nauwelijks, alleen met een glas wijn op de bank. Bij alles denk ik: wat als ik… 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal 

Waar ik in uitblink? Ik breng met creativiteit jouw gedachten onder woorden. Met mijn tekst kleur ik de behoeften van jouw klanten in. Ieder communicatieadvies geef ik met gevoel en onderbouwd met praktijkervaring. Mijn prikkels geven gegarandeerd kleur aan jouw verhaal. En daar ben ik nou zo benieuwd naar. Wil je het vertellen? 

 Contact opnemen